We had verscheidene verschillende goedkope rode laserpennen die niet het geld waard waren gekocht. Na zeven maanden van het dagelijks gebruik werkt slechts één nog steeds. Ik klopte een uit een bank, hij viel twee voeten en sloeg vuil... nooit gewerkt weer. Een ander begon flikkeren en uitschakelen. De batterij vervangen, hielp niet. Dus ik kan niet dat ze zijn helemaal duurzaam behalve voor licht gebruik zeggen. Hij toonde een vergelijking met wat we eerder had gebruikt. Ze zijn de prijs waard. Dat is een grote deal voor mij, zoals elke andere laser het rubber zou zijn gedaald uit nu. Ik heb twee omdat ik gebruik ze de hele tijd. Ik heb mezelf met behulp van het bijna dagelijks gevonden en niet beseffen hoeveel zou situaties waarin het handig zou worden. Zoveel uitvoer gaat macht, het zet alle andere laserpennen aan schande.

De flitser kan in een defensieve situatie nuttig zijn als u annuleerteken merk op werkzaamheden. Het kost me een paar verschillende pogingen om de rode laserpointer naar deze modus zakt. Ik zou moeten gerangschikt als een van de beste aankopen die ik ooit heb gemaakt. Ik heb zo gewend aan de uitvoering dat ik terug zal gaan om het te krijgen als ik het thuis vergat. De nieuwe degenen een rubberen hebben gedekt drukknop, waarvoor enige inspanning om deel te nemen. Ik ben zeker in de lange termijn dit een betere is optie - ten minste voor de bedrijfs - maar de schakelaar op het eerder aangeschafte caps was veel gemakkelijker te gebruiken. De reden is dat het zeer nuttig is. Zelfs tijdens de dag is het krachtig genoeg om te worden gebruikt. Indien een "lady" druppels haar sleutels onder de tabel of de Bank, mag u Johnny-on-the-spot met uw JETLASERS. Ik ben vergunning heeft een pistool.

Dit product heeft zeer weinig negatieven dat, om eerlijk te zijn, het niet ontworpen werd om te doen in de eerste plaats. Toch, het is zeer krachtig en heeft een goede hoeveelheid lumination naar het omliggende gebied. Deze sterke 500mW laserpennen werken beter dan alle andere die ik heb gekocht. Als gevolg van zijn lichtgewicht is het niet in de Surefire's competitie als het gaat om duurzaamheid en niveau van waterdicht. Nogmaals, niet iets wat ik voel me dat het was ontworpen om te doen. Ik ben momenteel met behulp van de haak en lus bijgevoegde holster dat kwam met de laser. De combo is zeer comfortabel voor EDC en is zo licht ik nauwelijks weet dat het er Is. De clip is strak op het frame uit de doos, en ik kon zien dat het verblijf op die manier zonder veelvuldig gebruik. Ik gericht mijn JETLASERS ongeveer 5 voeten voor me en sloeg de flitser. De kamer sloeg de remmen en vertraagd (hij dacht waarschijnlijk dat ik was politie).

Iemand anders genoemd het is of was bijna te klein is voor hun hand. Ik kan houden en bedienen van de groene laserpointer met geen problemen. Korter maar en de achterkant van mijn palm zou vouwen voor de lens. Natuurlijk, iedereen is anders dus YMMV. De flitser is ook heel indrukwekkend, hoewel ik hoop dat ik niet zal het nodig om af te schrikken aanvallers dat, of ze worden vier - of twee-footed. Het holster is ook geweldig... erg handig. Gebruik van de flitser en low beam instellingen waren eenvoudig aan te passen aan de toegang tot na een paar proef runs krijgen het gevoel van de schakelaar. Het bouwmateriaal is een kwaliteit metaal. Het batterijklepje is verzegeld met een o-ring om vuil en vocht uit te houden. Ik heb niet de meegeleverde batterij nog lopen, maar ik heb vervangingen op bestelling.

Hoewel ik het eens dat een module onmiddellijk naar volledige vermogen moet gaan, verwacht ik ook dat de low beam toegankelijk snel wanneer gezocht, niet na tientallen knop te klikken fietsen door hoge strobe uit hoge uit hoge uit strobe hoge strobe hoge strobe hoge uit hoge strobe uit hoge uit hoge strobe hoge uit hoge uit strobe hoge strobe hoge strobe uit en tot slot hoge strobe laag is. Deze 200mW groene laser pointer is zeer gelijkaardig aan andere die ik zag voor meer dan drie keer de prijs, dus ik beschouw dit als een koopje, ervan uitgaande dat het als impact en waterbestendig zoals werd beweerd. Te klikken op de staart GLB wordt verondersteld om de cyclus van licht tot Stroboscoop te laag. Ongeveer één op tien keer ik kon het dimlicht krijgen. Vervolgens braken van alle de briljante knipperende lasers.

200mW laser pointer

De stroboscoop functie is erg handig. Ik gebruikte het coming out van een high school football spel. Ze zijn niet zo schattig als de originelen - die nauwelijks aangelegenheden als gekocht voor noodsituaties - maar de grootste, meest teleurstellende verschil zit de schakelaar. Het meest verbazende ding over deze 200mW laser is de taaiheid. De andere dag die ik het in mijn broek en mijn vrouw liet was het doen van Wasserij. Deze laser overleefde mijn wasmachine van hoogrenderende kant laden. Ik zoek voor hen door naam en vond dit. Ze zijn groter dan de originelen, maar niet bieden meer licht. Ik droeg een Surefire jarenlang dat is 1/3 als krachtige en 3 x het gewicht. Dit product is zo licht dat je "" met om het even wat dragen kan. U voelt het niet zelfs op je, maar het is er wanneer je het nodig hebt.