De 2000mW laserpen is voorzien van hoge output. De voorkant trekt, de afstand van een Vergrootglas wijzigen. U kunt een grote variatie in de grootte van de plek. Of misschien de schaal verwijst naar het relatieve vermogen per oppervlakte-eenheid, maar er zijn geen eenheden op het diagram om u een aanwijzing geven. Nogmaals, zonder de instructies, het is niet duidelijk hoe om te schakelen tussen de modi. Het enige nadeel voor mij (en het niet zelfs leiden tot me te laten vallen van een ster voor het) is dat, wanneer de batterij bijna leeg is, het enkel sterft. Ik liever met een kleine waarschuwing dat de batterij is sterven in plaats van het licht gewoon gaskraan, maar ik kan dat vergeten. Dus, ik kocht een andere één vorige week en dacht dat ik zou een beoordeling plaatsen. Ik droeg dit voor ongeveer een jaar totdat het was mijn overhemd gescheurd en gegooid naar wie weet waar het tijdens een gebruik van kracht incident.

Mijn enige klacht is de manier waarop u moet Klik op de knop om de instellingen (soort van een onhandige zachte klik waarin sommige te wennen) te wijzigen. Ik ontdekte die dit, in feite is, waterdicht omdat ik gleed, viel en hem in een modderige plas liet. Enige tijd verstreken als gevolg van me liggend op mijn rug vloeken en vervolgens waden door de diepe plas voor het eindelijk vinden van de groene laserpen. Nou, werkte het nog groot nadat ik het uit gespoeld. Ook, de riemholster lijkt te houden van zijn veiligheid. Al met al, ik ben zeer tevreden met deze laser en zeer aanbevelen. Het is een pijn probeert te gebruiken van de lagere licht instelling. Onnodig te zeggen, kreeg ik op dat omdat ik niet naar de praktijk met de instelling op een licht moet en bovendien het toch een back-up licht is.

Deze laserpen 1000mW was een geweldige aankoop voor iemand die graag draag het op een dagelijkse basis. Om te kunnen beschrijven de output zouden macht die ik zeggen zou als u op de doellijn van een voetbalveld u stonden kunnen glanzen helemaal over aan de bomen aan de andere kant en kunnen zien van de fans aan beide zijden. Het is zeer vergelijkbare afmetingen als een mini laser, maar ik houd de drukknop staart GLB manier meer dan het hoofd van de draai van de Verstraler mini mag.the is meer dan krachtig genoeg voor alles wat die ik nodig. Ik heb een paar dingen te nitpick over deze groene laser, niettemin. Mijn tweede nitpick zou zijn dat de drukknop kan een beetje moeilijk te klikken om te blijven met een duim. Het kwam met een omhulsel, maar ik heb het niet gebruikt omdat ik heb net is knippen het in mijn zak voor gemakkelijke toegang. En ik zou zeggen dat het is lichter dan de led 2aa mini mag ook.

De laserpen is voorzien van een doorzichtige plastic buis, zoals in de foto's. Het lijkt niet te passen elk deel. Misschien het te houden van het snoer is bedoeld, maar als dat zo is het niet duidelijk hoe dat werk te maken. Als u gewend bent aan toonaangevende laserpennen en wilt dat een heleboel mW voor de grootte levert, is dit een goede keuze. Als u hebt nooit in handen voordat u niet handig met gadgets, wilt u misschien vinden met expliciete richtingen. Ik gebruik het eerlijk gezegd voornamelijk voor het krijgen van formulieren uit de achterkant van mijn eenheid als gevolg van de zachte weinig licht. Deze goedkope laser is gewoon Chinese rommel en het is niet de moeite waard mijn tijd of gasgeld om terug te sturen zal ik gewoon geven aan enkele kleine jongen om mee te spelen als een stuk speelgoed, niet u kwaliteit controleren deze producten, u weet dat ik zal nooit kopen van u opnieuw en raden wat mijn laser werkt nog steeds na 2 jaar in de hitte en het woestijnzand. Het is een haar langer dan liever maar zijn vrij comfortabel.

Ik heb gehad om vier, één voor mijn vrachtwagen, een voor het huis, een voor mijn jacht tas, en een, want mijn broer kleverige vingers/got men als een kerstcadeau heeft. Perfecte grootte, niet te groot dus het blijven kan in mijn zak, maar niet te klein, dat het niet voldoende licht produceren of verdwalen. Het past perfect tussen de knoppen van een uniforme shirt en de clip is stevig genoeg om te weerstaan van alle soorten misbruik zonder breken, afkomstig uit of losraken opwaarts. De 100mW laser pointer was gewoon een defect dus zetten in de ongewenste lade en ging ik naar het winkelcentrum en kocht een laser pointer en je weet dat ze zullen werken elke keer. Ik heb gekozen om dit model over de stinger aanvankelijk vanwege haar omvang en vermogen te complimenteren mijn verbergt dragen wapen.

goedkope 100mW laser pointer

Ik heb dit gebruikt tijdens korte macht pauzes schijnt het licht op het plafond. Na een paar weken van minimale gebruik verloor de 100mW groene laserpen opnieuw haar uitgangsvermogen. Het heeft een clip te koppelen aan een riem en komt met een schede eveneens. U kan blind een indringer met dit ding en is ook programmeerbaar. Ik heb mensen de clip verwijderen en gebruik het als een wapen, met mijn ervaring met de betrouwbaarheid van de JETLASERS, zou ik niet aarzelen om het op die manier worden uitgevoerd. Voor de grootte biedt het veel lichtinval in buiten instellingen. De derde instelling is perfect binnen het huis. Ik heb dit gebruikt in het veld zowel in het Amerikaanse leger en tijdens het backpacken.